Skip to content

Kredittkort med best bonus

Sammanlig og finn ditt kredittkort med best bonus her.
TF Mastercard
TF Bank Mastercard Kredittkort Beste Bonus
Bank Norwegian
Beste bonus
Bank norwegian
Santander Flexi
Santander flexi card bonus

Slik finner du kredittkort med den beste bonusen

Når det kommer til kredittkort med best bonus, er det viktig å finne det som passer best for dine behov.


I Norge finnes det en rekke kredittkort som tilbyr ulike typer bonuser. Denne artikkelen vil guide deg gjennom de beste kredittkortene med bonus på det norske markedet.

Velg bonus etter dine behov

Når det kommer til kredittkort med bonus, er det viktig å velge et kort som passer til dine spesifikke behov og forbruksmønstre. Her er noen av de vanligste bonuskategoriene:

  • Shopping. Hvis du ofte handler i butikker eller på nett, kan et kort med shoppingbonus være det beste valget for deg. Disse kortene gir ofte rabatter eller poeng som kan brukes i bestemte butikker eller nettbutikker.

  • Reiser. For de som reiser mye, enten det er for jobb eller fritid, kan et reisekort gi betydelige fordeler. Dette kan inkludere alt fra CashPoints som kan brukes på flybilletter, til gratis reiseforsikring.

  • Tjenester. Noen kort fokuserer på tjenester som strøm, telefoni eller forsikring. Hvis du har store utgifter i disse kategoriene, kan et slikt kort hjelpe deg med å spare penger over tid.

Ved å forstå dine egne behov og hva de ulike bonusprogrammene tilbyr, kan du velge et kredittkort som gir deg mest mulig verdi.

Beste korten for ulike formål

Beste bonus for reise

Bank norwegian

Bank Norwegian

Når det gjelder reiser, er Bank Norwegian det beste valget. Du får 0,5%-10% CashPoints på all handel med kortet, og disse CashPoints kan brukes til å kjøpe flybilletter hos flyselskapet Norwegian.

I tillegg kan du ta ut penger i minibank uten gebyrer, både i Norge og i utlandet.

Beste bonus for shopping

TF Bank Mastercard Kredittkort Beste Bonus

TF Mastercard

For shopping er TF Bank Mastercard det beste valget. Kortet er med i Dealpass, som gir deg hundrevis av rabatter (opptil 30%) på shopping, opplevelser, reiser, overnatting, velvære, restauranter og netthandel.

Beste bonus for tjenester

Santander flexi card bonus

Santander Flexi

Når det kommer til å kjøpe tjenester, er Santander Flexi Visa et godt valg. Med dette kortet kan du velge en kategori hvor du får 4% bonus, og dette kan inkludere tjenester som strøm, telefoni eller forsikring. Dette gir deg muligheten til å spare penger på faste utgifter.
flere ulike kort

Vilkår for å ta del av bonusen 

For å kunne ta del av de ulike bonusene som tilbys, er det ofte en rekke vilkår som må oppfylles. Dette kan inkludere minimumskjøp, spesifikke brukerkategorier, eller til og med en viss kredittscore. Det er derfor viktig å lese gjennom alle vilkårene nøye før du velger et kredittkort basert på bonusprogrammet.

Minimumskjøp

Noen kredittkort krever at du gjør et minimumskjøp innen en viss periode for å kvalifisere for bonus. Dette kan variere fra kort til kort, og det er viktig å være oppmerksom på dette kravet. Hvis du ikke oppfyller minimumskjøpet, vil du ikke motta noen bonus, uansett hvor mye du bruker kortet ellers.

Spesifikke brukerkategorier

Enkelte kredittkort gir bonus kun i bestemte kategorier, som for eksempel drivstoff, matvarer eller reiser. Dette betyr at du må bruke kortet i disse spesifikke kategoriene for å tjene bonuspoeng eller få kontant tilbake. Det er derfor viktig å velge et kort som passer med dine vanlige utgiftskategorier.

Viss kredittscore

Noen kredittkort krever at du har en viss kredittscore for å kvalifisere for bonusprogrammet. Dette er en måte for kortutstederne å minimere risikoen. Hvis du har en lav kredittscore, kan det være vanskelig å få godkjent et slikt kort, og dermed vil du gå glipp av bonusen.

Kredittkort med best bonus – slik betales det ut

Å forstå hvordan bonusen betales ut er viktig for å maksimere fordelene med ditt kredittkort. For Bank Norwegian blir bonusen utbetalt i form av CashPoints. Disse CashPoints kan deretter konverteres til flybilletter eller andre tjenester hos flyselskapet Norwegian. Det er viktig å merke seg at CashPoints har en utløpsdato, og det er derfor lurt å bruke dem innen denne datoen.

For TF Bank Mastercard blir bonusen lagt til din Dealpass-konto. Du kan deretter bruke disse bonuspoengene for å få rabatter på en rekke ulike tjenester og produkter. Bonuspoengene har ingen utløpsdato, noe som gir deg fleksibiliteten til å bruke dem når du ønsker.

Trumf Visa har en litt annen tilnærming. Her blir bonusen lagt til din Trumf-konto og kan enten konverteres til penger eller brukes i Trumf-butikker. Det er også mulig å overføre Trumf-bonus til andre Trumf-medlemmer, noe som gir ekstra fleksibilitet.

Santander Flexi Visa gir deg bonus i form av kontant tilbake, som blir kreditert til din konto. Dette gir deg muligheten til å bruke bonusen som du vil, enten ved å ta ut penger eller bruke dem på fremtidige kjøp.

Shoppingbonus kredittkort